voedselpakketten actie kerst 2021

geplaatst in: Aktie's | 0

Helpt u mee?

Rondkomen van het absolute minimum, dat is voor veel mensen in Bosnië de dagelijkse realiteit. In de koude wintermaanden is dat extra moeilijk, omdat er dan geen groente verbouwd kan worden in de tuin. Daarom wil Stichting Bolji Zivot deze gezinnen ondersteunen met een voedselpakket. Voor slechts € 65,- kunnen wij een voedselpakket samenstellen voor drie maanden! Dit kan omdat onze vrijwilligers de producten ter plaatse inkopen en zelf zorgdragen voor de verdeling. Zo weten we zeker dat de middelen op de juiste plek aankomen en er niets aan de welbekende strijkstok blijft hangen.

Daarnaast willen we een grote groep kinderen blij maken met een kerstpakketje, gevuld met iets lekkers, wat fruit en als het kan een klein cadeautje in de vorm van bijvoorbeeld kleurpotloden of schriften voor school.

Wij kunnen dit alleen doen met uw hulp. Daarom een dringende oproep aan u: helpt u mee? Namens de allerarmsten in Bosnië hartelijk dank voor uw steun!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw gift is van harte welkom op rekeningnummer NL74RABO 0170095304 t.n.v. Bolji Zivot onder vermelding van ‘voedselactie 2021’.

Stichting Bolji Zivot is in bezit van de ANBI-status.